Премиерот Ковачевски ќе се обрати на првиот академски час на Медицинскиот факултет при УКИМ

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, утре, 02.10.2023 година (понеделник), во 09:00 часот ќе присуствува и ќе се обрати на првиот академски час на Медицинскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

Календар Влада: 
Понеделник, Октомври 2, 2023 - 09:00 to 10:30