Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски

На 28.11.2023 година (вторник) во 14:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, ќе одржи прес-конференција за деветтиот пакет антикризни мерки.

Го покануваме Вашиот медиум да ја проследи прес-конференцијата.

Прес-конференцијата можете да ја проследите во живо на следните линкови:

Прес-конференција на премиерот Ковачевски на македонски јазик

Прес-конференција на премиерот Ковачевски на албански јазик
 

Календар Влада: 
Вторник, Ноември 28, 2023 - 14:00 to 15:00