Премиерот Ковачевски ќе присуствува на одбележувањето на 30 годишнината на Светска банка во Северна Македонија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, на 01.12.2023 година (петок) во 10:00 часот ќе присуствува и ќе се обрати на одбележувањето на 30 годишнината на Светска банка во Северна Македонија.

Настанот ќе се одржи во Амфитеатарот 1 на Економскиот Факултет при Универзитетот Св. „Кирил и Методиј“ во Скопје.

На настанот според програмата на организаторот, не се предвидени новинарски прашања.

Локација

Календар Влада: 
Петок, Декември 1, 2023 - 10:00 to 11:00