Премиерот Ковачевски ќе се обрати на настан по повод презентација на нова лабораториска опрема на Фармацевтски факултет

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, на 07.12.2023 година (четврток), во 11:30 часот, заедно со министерот за образование Јетон Шаќири, ќе присуствува и ќе се обрати на настан по повод презентација на нова лабораториска опрема и на резултатите од научно истражувачките проекти на Фармацевтски факултет.

Локација: Универзитет „Св. Кирил и Методиј" - Скопје - Фармацевтски факултет – Скопје (Клинички центар, Мајка Тереза 47, во близина на Инфективна клиника)

Календар Влада: 
Четврток, Декември 7, 2023 - 11:30 to 12:30