Вицепремиерот Битиќи, министерката Шукова и заменик министерката Манолева во посета на Кочани

Заменик претседателот на Владата, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, заедно со министерката за животна средина и просторно планирање, Kaja Шукова и заменик министерката за здравство, Маја Манолева, на 11.12.2023 година (понеделник) ќе го посетат Кочани за да разговараат со граѓаните и бизнисите од тој регион за придобивките кои ги имаат од изградбата на експресниот пат Штип – Кочани.

Календар Влада: 
Понеделник, Декември 11, 2023 - 00:00 to 23:45