Премиерот Џефери ќе го посети кампусот на Универзитетот „Мајка Тереза" / Kryeministri Xhaferi do të vizitojë kampusin e Universitetit „Nënë Tereza”

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Талат Џафери заедно со министерот за образование и наука, Јетон Шаќири на 20.02.2024 година (вторник) во 10:00 часот, ќе го посетат кампусот на Универзитетот "Мајка Тереза", кој се наоѓа во склопот на поранешната касарна Илинден.


Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, së bashku me ministrin e Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri, më 20.02.2024 në orën 10:00, do të vizitojnë kampusin e Universitetit „Nënë Tereza", që ndodhet në ish-kazermën Ilinden.

Календар Влада: 
Вторник, Февруари 20, 2024 - 10:00 to 11:00