Средба на министерот без ресор Шабан Салиу со претставници на невладиниот сектор

Почитувани, 
 
Ве известуваме дека министерот без ресор одговорен за имплементација на декада на ромите Шабан Салиу ќе оствари средба со преставници на невладиниот сектор во хотелот „Континентал“ денеска, во 15:00 часот. 
 
Предвидени се и изјави за медиумите.
 
Календар Влада: 
Понеделник, Јули 1, 2024 - 15:00 to 16:00