39-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
18.04.2022 - 17:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (386.4 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за потребата од користење на Макро-финансиска поддршка од Европската Унија за не-ЕУ држави