79-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
17.07.2018 - 08:15
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (89.64 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за концептот и структурата на преговори за пристапување на Република Македонија во Европската Унија