Прес-конференција на Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, денеска, во 18:30 часот во Медиа центар, заедно со членовите на Владата на Република Македонија ќе одржи прес-конференција во врска со договорот за спорот кој Република Грција го има со уставното име на Република Македонија.