Обраќање на ПВРСМ Оливер Спасовски по повод Националниот ден на Србите во РСМ

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски ќе се обрати на Свечената академија, посветена на „Св.Сава“ по повод одбележувањето на националниот ден на српската заедница во Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Понеделник, Јануари 27, 2020 - 18:00 to Вторник, Јануари 28, 2020 - 19:45