Прес-конференција за медиуми на министерот за здравство д-р Венко Филипче

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче ќе го одржи редовниот брифинг за состојбата со корона вирусот во земјата во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Петок, Февруари 28, 2020 - 09:45 to 10:00