Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Денеска (вторник, 07.04.2020 година), со почеток во 14:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

За заклучоците од седницата ќе информираме со соопштение веднаш штом ќе биде завршена.