Изет Меџити

Функција: 
Прв заменик претседател на Владата и министер за животна средина и просторно планирање
Фејсбук страница: 
Твитер профил: 
Инстаграм профил: 
Фотографија: 
Биографија: 

Страницата е во изработка.