Премиерот Заев на увид на работните активности на патот Крива Паланка - Деве Баир

На 26.11.2020 (четврток) со почеток во 11:30 часот, премиерот Зоран Заев заедно со заменикот на претседателот за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николоски, министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, директорот на ЈП за државни патишта Ејуп Рустеми и градоначалникот на Општина Крива Паланка Борјанчо Мицевски, ќе направат увид на работните активности на патот Крива Паланка - Деве Баир.

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 26, 2020 - 11:30 to 12:30