Владата денеска ќе ја одржи 37-мата седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, со почеток во 12:00 часот, ќе ја одржи редовната 37-ма седница.
 

Календар Влада: 
Вторник, Јануари 5, 2021 - 12:00 to Среда, Јануари 6, 2021 - 12:45