Прес-конференција на Инспекциски совет

На 5 јануари 2021 (вторник) во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржи претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.

Календар Влада: 
Вторник, Јануари 5, 2021 - 13:00 to Среда, Јануари 6, 2021 - 13:45