Прес-конференција на Инспекциски совет

На 5 јануари 2021 (вторник) во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржи претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.

Календар Влада: 
E martë, Janar 5, 2021 - 13:00 to E mërkurë, Janar 6, 2021 - 13:45