Изјава за медиуми на премиерот Зоран Заев

Ве известуваме дека денеска, 23.02.2021 година (вторник) со почеток во 18:30 часот, на платото пред Владата на Република Северна Македонија, изјава за медиумите ќе даде премиерот Зоран Заев во присуство на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерот за правда Бојан Маричиќ.

Календар Влада: 
Вторник, Февруари 23, 2021 - 18:30 to 19:30