Прв состанок на Координативното тело за поддршка и одржлив развој на Преспанскиот Регион

На 05.05.2021 (среда), со почеток во 16:00 часот ќе се одржи првиот состанок на Координативното тело за поддршка и одржлив развој на Преспанскиот Регион.

На кој ќе се обратат премиерот Зоран Заев, координаторот на Координативното тело за поддршка и одржлив развој на Преспанскиот Регион, Горјан Тозија и градоначалникот на Општина Ресен, Живко Гошаревски.

Календар Влада: 
Среда, Мај 5, 2021 - 16:00 to 17:00