Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши и генералниот секретар Мухамед Зеќири

Денеска, 12.05.2021 година (среда) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржат министерот за економија Крешник Бектеши и генералниот секретар на Владата Мухамед Зеќири. Тема на прес-конференцијата ќе бидат јавните повици од Шестиот пакет мерки за најпогодените сектори од корона кризата.

Календар Влада: 
Среда, Мај 12, 2021 - 11:00 to 12:00