Заменик-претседателот Николовски во посета на царински терминал Ќафасан и промоција на отворена линија за пријавување на корупција

На 12.05.2021 година (среда) заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски, ќе го посети царинскиот терминал Ќафасан. 

Тој ќе оствари работен состанок со директорот на Царинската управа Горан Сугарески, по што ќе следат изјави за медиумите. 
 

Календар Влада: 
Среда, Мај 12, 2021 - 12:00 to 13:30