Прес-конференција на директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска

Ве известуваме дека денеска 8.10.2021 година (петок) со почеток во 12:00 часот, директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска, ќе одржи прес-конференција за највисокиот доход во 2020 година – Анализа на Годишна даночна пријава (ГДП 2020).

 

Календар Влада: 
Петок, Октомври 8, 2021 - 12:00 to 13:00