Владата ќе ја одржи редовната 115-та седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 26.10.2021 година (вторник), ќе ја одржи редовната 115-та седница со повеќе точки од својата програма за работа и од интерес на граѓаните.

За донесените одлуки и заклучоци од Владината седница, со почеток во 12:00 часот, јавноста ќе биде известена преку соопштение веднаш штом ќе биде завршена.

Календар Влада: 
Вторник, Октомври 26, 2021 - 12:00 to 13:00