Прес-конференција на МНР Османи, МВР Спасовски и МТВ Бочварски

Денеска, 26.11.2021 година (петок) со почеток во 16:00 часот, прес-конференција ќе одржат министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, министерот за надворешни работи Бујар Османи и министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

Календар Влада: 
Петок, Ноември 26, 2021 - 16:00 to 17:00