Прес-конференција на министерот Бојан Маричиќ и германската министерка за Европа Ана Лирман

Денеска, 17.01.2022 година (понеделник) со почеток во 11:40 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат министерот Бојан Маричиќ и германската министерка за Европа, Ана Лирман.
 

Календар Влада: 
Понеделник, Јануари 17, 2022 - 11:45 to 12:00