Владата ќе ја одржи петтата седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 21.01.2022 година (петок) ќе ја одржи пeттата редовна седница преку видео конференциска врска.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидена да започне во 16:45 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

 

Календар Влада: 
Петок, Јануари 21, 2022 - 16:45