Премиерот Ковачевски ќе присуствува на настанот по повод промовирање на единствениот европскиот број за итни повици 112

Денеска со почеток во 11:00 часот во хотелот Александар Палас, премиерот Димитар Ковачевски ќе присуствува на настанот по повод промовирање на единствениот европскиот број за итни повици 112.
 

Календар Влада: 
Петок, Февруари 11, 2022 - 11:00 to 12:00