Премиерот Ковачевски и министерот Николовски ќе присуствуваат на закројување на лозје во винаријата Гоце Делчев

На 14.02.2022 година (понеделник) со почеток во 10:00 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе присуствува на закројување на лозје во винаријата Гоце Делчев во с.Трстеник во близина на Росоман. Премиерот Ковачевски ќе биде придружуван и од министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски.

Календар Влада: 
Понеделник, Февруари 14, 2022 - 10:00 to 11:00