Обраќање на Димитар Ковачевски, претседател на Владата на Република Северна Македонија

На 26.2.2022 година (сабота), во 09:00 часот на официјалните владини канали на Youtube и Facebook ќе биде емитувано официјалното обраќање на Претседателот на Владата Димитар Ковачевски до јавноста.

Календар Влада: 
Сабота, Февруари 26, 2022 - 09:00 to 10:00