Премиерот Ковачевски во увид на реконструкција на улицата Македонски просветители во Охрид

На 26.2.2022 (сабота), со почеток во 12:10 часот премиерот Димитар Ковачевски, заедно со министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски ќе извршат увид во реконструкција на улица „Македонски просветители“ во Охрид.

 

Календар Влада: 
Сабота, Февруари 26, 2022 - 12:15 to 13:15