Владата ќе ја одржи 18-тата седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 27.02.2022 година (недела) ќе ја одржи 18-тата редовна седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 11:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

Календар Влада: 
Недела, Февруари 27, 2022 - 11:00 to 12:00