Учество на премиерот Ковачевски на вонредниот НАТО Самит во Брисел

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски денеска 24.03.2022 година (четврток) со почеток во 09:10 часот ќе има изјава пред почетокот на вонредниот НАТО Самит на шефови на држави и влади.
 

Календар Влада: 
Четврток, Март 24, 2022 - 09:15 to 10:00