Тематска владина седница по повод одбележувањето на 100 дена од мандатот на новата Влада

Со тематска владина седница утре на 26 април 2022 година (вторник) со почеток во 10:30 часот, го започнуваме одбележувањето на 100 дена мандат на новата Влада.

Календар Влада: 
Вторник, Април 26, 2022 - 10:30 to 11:30