Форум по повод 100 дена од мандатот на Владата

Утре, 29 април 2022 година (петок) со почеток во 10:30 часот во Националната опера и балет, ќе се одржи Форум „100 дена од мандатот на новата Влада на Република Северна Македонија”.

На Форумот воведно обраќање ќе има премиерот Димитар Ковачевски, по што ќе следи панел сесија со премиерот, а потоа и со вицепремиерите и министрите. На Форумот ќе присуствуваат претставници на дипломатскиот кор, стопанските комори, граѓански организации, институции, медиуми.

Календар Влада: 
Петок, Април 29, 2022 - 10:30 to 11:30