Прес-конференција на вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ

На 21.7.2022 (четврток) со почеток во 11:30 часот, прес-конференција ќе одржи заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ.

Календар Влада: 
Четврток, Јули 21, 2022 - 11:30 to 12:30