Владина делегација предводена од вицепремиерот Маричиќ ќе положи цвеќе на споменикот на жртвите од земјотресот во Скопје

Денеска, 26.07.2022 година (вторник) во 10:00 часот владина делегација предводена од заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бојан Маричиќ, ќе оддаде почит и ќе положи цвеќе пред споменикот на жртвите од земјотресот во Скопје.

Календар Влада: 
Вторник, Јули 26, 2022 - 10:00 to 11:00