Заедничка прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерот Николовски

На 13.10.2022 година (четврток) во 13:00 часот во Медија центарот на Владата, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, ќе одржат заедничка прес-конференција.
 

Календар Влада: 
Четврток, Октомври 13, 2022 - 13:00 to 14:00