Изјава за медиуми на генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски

Генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски, денеска 20.10.2022 година во 12:45 часот ќе даде изјава за медиумите поврзана со задолжението од Владата на Република Северна Македонија, со кое АД ЕСМ треба да обезбеди топлинска енергија за корисниците на Скопје Север.
 

Календар Влада: 
Четврток, Октомври 20, 2022 - 12:45 to 13:45