Владата ќе ја одржи 109-та седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска 14.12.2022 година (среда), ќе одржи редовна седница.

За заклучоците и одлуките по точките од дневниот ред, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.

Календар Влада: 
Среда, Декември 14, 2022 - 00:00 to 23:45