Прес-конференција на премиерот Ковачевски и министерот за транспорт и врски Бочварски

На 16.12.2022 година (петок) во 12:00 часот во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски и министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, ќе одржат прес-конференција за новиот Буџет на Министерството за транспорт и врски за 2023 година.
 

Календар Влада: 
Петок, Декември 16, 2022 - 12:00 to 13:00