Прес-конференција на портпаролите на Владата и соработникот за енергетика Андонов

Денеска, 29.12.2022 година (четврток) со почеток во 10:30 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа, и Виктор Андонов, соработник за енергетика во Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија.

 

Пренос во живо:Прес-конференцијата на македонски јазикПрес-конференцијата на албански јазик

 

Календар Влада: 
Четврток, Декември 29, 2022 - 10:30 to 11:30