Владата ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 07.02.2023 година (вторник), ќе одржи седница.

За заклучоците и одлуките на седницата, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.

 

 

 

Календар Влада: 
Вторник, Февруари 7, 2023 - 00:00 to 23:45