Прес-конференција на министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска

Mинистерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска ќе одржи прес-конференција на 10.2.2023 година (петок) 2023 година, со почеток во 10:30 часот, во Владата на Република Северна Македонија.

Тема на прес-конференцијата е: Резултати од „Годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес по одделни области и активности од културата за 2023 година“.

Календар Влада: 
Петок, Февруари 10, 2023 - 10:30 to 11:30