Владата ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 11.04.2023 година (вторник), ќе одржи седница.

За заклучоците и одлуките на седницата, јавноста ќе биде информирана по завршувањето.

Календар Влада: 
Вторник, Април 11, 2023 - 00:00 to 23:45