Вицепремиерот Битиќи во посета на компанијата „Brainchild Production“ во Битола

На 20.04.2023 година (четврток), заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, ќе ја посети компанијата „Brainchild Production“ во Битола, која се бави со изработка на спортска опрема.

Календар Влада: 
Четврток, Април 20, 2023 - 00:00 to 23:45