Битиќи во посета на компанијата „ЕКО – ГРУП“ во Кавадарци

На 15.05.2023 година (понеделник) заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи и Директорката во управа за јавни приходи (УЈП) на РСМ, Сања Лукаревска, ќе ја посетат компанијата „ЕКО – ГРУП“ во Кавадарци која се бави со преработка и конзервирање на овошје и зеленчук, вегански и сертифицирани органски според регулативата на ЕУ.

Календар Влада: 
Понеделник, Мај 15, 2023 - 00:00 to 23:45