Изјави за медиуми на министерките за одбрана Шекеринска и Џачка

Министерката за одбрана на Република Северна Македонија, Радмила Шекеринска и министерката за одбрана на Република Албанија, Олта Џачка ќе дадат изјави за медиумите во понеделник (25.02.2019) со почеток во 11:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
E hënë, Shkurt 25, 2019 - 11:00 to E martë, Shkurt 26, 2019 - 11:45