Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Бошњаковски и Хоџа

Прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа на која ќе информираат за одлуките донесени на 123-та седница.

Прес-конференцијата ќе се одржи денеска (26.02.2019) во Медија центарот на Владата, со почеток во 14:00 часот.

Календар Влада: 
E martë, Shkurt 26, 2019 - 14:00 to 15:00