Изјави за медиуми на премиерот Заев и вицепремиерот Анѓушев по средба со претставници на бизнис сектор од Струмица

Во четврток (02.05.2019) во ресторан Вила Парк во Струмица, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и вицепремиерот за економски прашања, Кочо Анѓушев ќе реализираат работна средба со претставници на бизнис секторот од Струмица и струмичкиот регион.

По завршувањето на средбата во 11:30 часот премиерот Заев и вицепремиерот Анѓушев ќе дадат кратки изјави за медиумите.

Календар Влада: 
E enjte, Maj 2, 2019 - 11:00 to 12:00